Pepino startede i år 2000 med import af hatte fra Sydamerika og USA, specielt til linedance og Country og Western . Samtidigt læderhatte fra Australien. I 2003 var efterspørgslen efter kvalitetshatte så stor, at importen fra specielt Italien og England startede. Lækre Crusable (foldbare) herrehatte, samt “sixpence” både til pænt og dagligt brug. vel og mærke hatte i super kvalitet og til fordelagtige priser.

I 2010 var interessen så stor, at smarte damehatte fik sin renæsance, specielt smarte modeller i 20er og 30er stil, samt flotte festhatte, primært import fra Italien. Moden er der igen ! I dag er det sådan at en person med stil bærer hat. Fra Pepino-Hattemanden er der hatte til ethvert formål og til yderst favorable priser.

Se vort store udvalg! har du specielle ønsker, f.eks. chauffør kasket, baskerhue, sixpence, alpehue, mm., så send en mail til svef@stofanet.dk

Hatte Hilsen

Svend-Erik Kjær
Hattemanden Pepino

Tag ud og rejs med Hattemanden

Jeg har også et lille rejseselskab som er baseret på personer single el. par, eller familie med børn, der ønsker en hel speciel ferie primært sol og strand, men også storbyferie hvor hyggeligt/frivilligt samvær også betyder en del.

Turene er arrangeret af Pepino Tours stifter: Svend-Erik Kjær/Hattemanden med en baggrund gennem 8 år som rejseleder/chef for Tjæreborg/Spies Rejser og har kontakterne til de rigtige tilbud og deltager selv på de fleste rejser som rejseleder fra afrejse, på destinationen og hjemrejse. Garanterer at alle er i trygge rammer. Siden Pepino-Tours.dk under opbygning/rekonstruktion bl.a CUBA. Find de populære destinationer/Hoteller  Mallorca og Costa Del Sol  GOOGLE: REJS MED PEPINO TOURS  EL. REJS MED HATTEMANDEN/MALLORCA 

SE ALLE AKTUELLE REJSER HER